Затиснули в обіймах. Як херсонці зустрічають воїнів ЗСУ (відео)

Затиснули в обіймах. Як херсонці зустрічають воїнів ЗСУ (відео)
11 листопада Україна офіційно повідомила про звільнення Херсона
скріншот із відео

У мережі з’являються все нові відео, як жителі Херсона зустрічають визволителів

Жителі звільненого від окупантів Херсона радісно зустрічають українських військових. Відповідне відео оприлюднила журналістка Крістіна Бердинських.

На кадрах видно, що люди у центрі Херсона зупиняють автівку українських військових та зустрічають їх радісними вигуками «Слава ЗСУ!». Люди висловлюють подяки та обіймають військових.

«Пост про те, що херсонці заважають просуватися ЗСУ по Херсону, бо хочуть їх затиснути в обійми, таки правдивий», – зазначила журналістка, коментуючи відео.

Нагадаємо, 11 листопада стало відомо, що ЗСУ звільнили Херсон. Також сьогодні міністерство оборони країни-агресорки відзвітувало про втечу з Херсона. Рашисти описують свій вихід, як «перегрупування» військ, при цьому звітують, що втрат живої сили та техніки при відступі не мають.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що на Херсонському напрямку українські захисники з 1 жовтня відбили в окупантів територій площею до 1381 кв. км. 

Згідно з повідомленням британської розвідки, відхід рашистів із Херсона був викликаний нездатністю підтримувати сили на західному березі Дніпра під ударами ЗСУ. Відступ триватиме кілька днів, протягом яких російські сили будуть особливо вразливими.

Читайте також: Як Росія «перемагає» Україну. Три місяці брехні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: