Із США в Україну прибув гуманітарний вантаж для військових

Із США в Україну прибув гуманітарний вантаж для військових

Вінниця отримала черговий гуманітарний вантаж для військових від міста-побратима Бірмінгем

Сьогодні, 12 березня, до Вінниці прибув черговий гуманітарний вантаж від американського міста-побратима Бірмінгем.

 

Це – 11 коробок медичних засобів для військових. У вантажі – лампи-детектори для інтубації стравоходу, мішки для біологічно небезпечних відходів, рукави для вимірювання тиску, простирадла для обеззаражуваної завіси, бавовняні ковдри тощо.

Про це інформує Вінницька міська рада, повідомляє «Главком».

«Вже не перший рік американське місто-побратим – Бірмінгем (штат Алабама) надсилає до Вінниці необхідні нашим захисникам медичні засоби. Сьогодні до міста прибула чергова допомога з Бірмінгему. Вже традиційно, до її формування долучились різні медичні та навчальні заклади цього міста, волонтери, українська діаспора, яка живе у Бірмінгемі, небайдужі жителі, а також – Медичний університет Алабами в Бірмінгемі (США)», – ідеться в повідомленні.

«Сьогодні надійшла лише частина гуманітарного вантажу з Бермінгему. Найближчим часом очікуємо ще решту вантажу. Загалом має надійти 45 коробок з медичними засобами. Ми їх розподілимо і передамо до дитячих медичних закладів та в зону АТО для потреб наших військових», – розповів начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності міської ради Олег Парфілов.

Цього тижня до Вінниці має прибути ще 22 коробки медичної допомоги із міста-побратима Бірмінгема.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: