На Вінниччині обласний пансіонат з персоналом закритий на ізоляцію

На Вінниччині обласний пансіонат з персоналом закритий на ізоляцію

Карантинні заходи у Вінницькій області

На цілковитий режим ізоляції перейшла Вінницька та Вороновицька філії Вінницького обласного пансіонату. Він працює з особами літнього віку та особами з інвалідністю. До кінця карантину працівники пансіонату будуть проживати разом з підопічними. Інформує керівництво пансіонату.

Директор закладу Сергій Якубовський заявив, що це було важке рішення. Але у зв’язку з масштабним поширення коронавірусної інфекції, на його думку, це найправильніше рішення.

Тільки таким способом можна не наражати підопічних закладу, які є у групі ризику, на небезпеку.

Згідно його слів, майже на місяць 60 працівників у Вінниці та 38 працівників у Вороновицькій філії ізольовані в установі з 400 підопічними. Вони не будуть мати змогу залишати територію. В іншому випадку і вірусу буде можливість проникнути у заклади.

На ізоляцію добровільно погодилось 96 працівників: 2 лікарі, 8 медичних сестер, 53 молодших медичних сестер, 14 працівників харчоблоку, 6 працівників адміністрації.

Директор зазначив, що пансіонати мають запас продуктів на 1,5 місяці.

Як вже відомо, в Україні на ранок 30 березня зафіксовано 480 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, 11 випадків - летальні. Крім того, станом на ранок 30 березня 2020 року до Центру надійшло 298 повідомлень про підозру на COVID-19. 

Крім того, за повідомленням МОЗ в Україні створили понад 500 мобільних бригад для боротьби з коронавірусом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: