В Одесі у 131 людини - підозра на коронавірус

В Одесі у 131 людини - підозра на коронавірус

Станом на ранок в Україні вже 480 підтверджених випадків

Станом на ранок 30 березня в Одесі 131 особа очікує результати тестів на коронавірус. Тим часом в Україні вже 480 випадків підтвердженої хвороби.

За словами директора департаменту охорони здоров'я Одеської міськради Олени Якименко, це пацієнти, які звернулися в інфекційну лікарню в період з 13 березня. Зараз 38 з них знаходяться на стаціонарному лікуванні, а решта 93 - на самоізоляції. При цьому, як кажуть в департаменті охорони здоров'я, 9 осіб з останньої групи не відповідають на дзвінки і не живуть за вказаними ними адресами. З цим будуть розбиратися поліцейські.

В інфекційній лікарні також перебувають чотири пацієнта з уже підтвердженим діагнозом. Ще у 136 осіб, які перебувають в різних міських лікарнях, діагностовано пневмонію. Це, однак, не означає, що у них коронавірус.

За словами Якименко, минулого тижня в першій лікарні помер пацієнт з пневмонією. Медики очікують результатів його розтину, щоб дізнатися, чи був у нього коронавірус.

Крім того, в інфекційній лікарні перебувають 73 людини з ГРВІ.

Як вже відомо, в Україні на ранок 30 березня зафіксовано 480 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, 11 випадків - летальні. Крім того, станом на ранок 30 березня 2020 року до Центру надійшло 298 повідомлень про підозру на COVID-19. 

Крім того, за повідомленням МОЗ в Україні створили понад 500 мобільних бригад для боротьби з коронавірусом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: