Погіршення погодних умов: у Вінницькій області створили п’ять мобільних пунктів обігріву

Погіршення погодних умов: у Вінницькій області створили п’ять мобільних пунктів обігріву

Для обігріву населення може бути створено до 200 пунктів обігріву

За інформацією членів обласного оперативного штабу з ТЕБ та НС,  усі  підрозділи служб цивільного захисту знаходяться в режимі підвищеної готовності, додатково підсиленні особовим складом, транспортними засобами підвищеної прохідності та необхідним технічним майном.

Під час погіршення погодних умов на території Вінницької області для обігріву населення може бути створено до 200 пунктів обігріву, з них 5 -  пересувних пунктів обігріву, які можуть розміщуватись на ділянках доріг з найбільш можливими транспортними заторами.

Визначено 33 стоянки (місця відстою) для великовантажних транспортних засобів на автодорогах Вінницької області у період несприятливих погодних умов зимового періоду.

На випадок загрози виникнення масштабних надзвичайних ситуацій, може бути залучено 2 зведених загони Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

Щоденно на цілодобове чергування в структурних підрозділах ГУ ДСНС області в середньому заступає 225 чоловік, 58 одиниць пожежної та спеціальної техніки.

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що в Україну йде різке похолодання, яке принесе два активні циклони з південного заходу. Тож українцям варто підготуватись до складних погодних умов та морозу до -16 градусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: