Світлина сім'ї героя-льотчика з Вінниці підкорила інтернет

Світлина сім'ї героя-льотчика з Вінниці підкорила інтернет

Фото сім'ї льотчика, героя України Костянтина Могилка набирає популярності в мережі.

Світлина стала ілюстрацією для вболівальників, які незважаючи на неоголошену війну з Росією, вирушили на Чемпіонат світу з футболу, який зараз проходить в країні. 

Робота належить Роману Николаєву, зроблена ще в 2017 році. Київський фотограф відомий тим, що робить портрети героїв цієї війни, зокрема, кавалерів ордену «Народний Герой України».

Світлина на своїй сторінці у Facebook опублікував автор ідеї Дмитро Муравський після чого вона швидко поширилася соціальною мережею. 

«На фото – родина мого Друга та наставника у льотній справі Костянтина Могилка. Передивляючись у своєму телевізорі трансляцію з Росії, згадайте очі цього хлопчика. Його тато не встиг прищепити любов до футболу. Він не буде переглядати з вами цей чемпіонат», - йдеться у підписі до фото. 

Нагадаємо, літак повітряного спостереження Ан-30Б ВПС України, яким керував вінничанин Костянтин Могилко, бойовики збили 6 червня 2014 року над селом Миколаївка в районі Слов’янська. У літаку також загинув  оператор Сергій Камінський, який фотографував місцевість над Слов'янськом Донецької області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: