У Козятині на залізничній колії вбило струмом солдата-строковика

У Козятині на залізничній колії вбило струмом солдата-строковика

Удар струмом, що проходить по кабельній лінії, мав напругу понад 27000

Військова прокуратура взяла під контроль випадок загибелі солдата Збройних сил України, водія 1 відділення 2 гірничо-штурмового взводу однієї з військових частин, яка дислокується в Івано-Франківській області.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури.

Ураження струмом 26-річний солдат-строковик отримав під час перевірки кріплення автомобільної техніки на платформах залізничної станції міста Козятин, що на Вінничині.

Удар струмом, що проходить по кабельній лінії,  мав напругу понад 27000. Військовослужбовець загинув на місці, йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом на місце події виїхала група військових прокурорів на чолі із військовим прокурором Вінницького гарнізону Центрального регіону України та слідчо-оперативна група Козятинського відділу поліції у Вінницькій області.

Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення за статтею «умисне вбивство».

Солдат ЗСУ був був водієм 1 відділення 2 гірсько-штурмового взводу однієї з військових частин, що дислокована у Івано-Франківській області. У Вінницькій області військовий ешелон однієї з військових частин окремої гірсько-штурмової бригади, у якій служив загиблий, зупинився на залізничній колії міста Козятин.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: