У Вінниці сталась масова бійка. Екс-поліцейського госпіталізували до лікарні

У Вінниці сталась масова бійка. Екс-поліцейського госпіталізували до лікарні

Активісти «Дорожнього контролю» виявили за кермом колишнього працівника патрульної поліції, який за їх словами перебував за кермом в стані наркотичного сп’яніння

Ввечері 17 липня у м. Вінниці на вул. Академіка Янгеля сталась масова бійка – більше сотні людей і понад десяток авто патрульної поліції. Внаслідок бійки одна людина госпіталізована до лікарні. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та просять свідків надати фото та відеоматеріали для розслідування справи.

Як з’ясувалось, вчора після 20 години активісти «Дорожнього контролю» виявили за кермом колишнього працівника патрульної поліції, який за їх словами перебував за кермом в стані наркотичного сп’яніння. На місце викликали патрульну поліцію, аби ті склали протокол про адмінправопорушення. Але чи склали патрульні протокол, поки не відомо, адже та той час зчинилась бійка між активістами «ДК» та чоловіком, який рік тому працював в поліції і за їх інформацією був за кермом в стані наркотичного сп’яніння. В результаті, 17 липня екс-поліцейського з побоями госпіталізували до лікарні.

Поліцейські викликали на місце підсилення. Приїхало кілька екіпажів, аби розборонити бійку.

«По факту хуліганства групою осіб відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 ККУ. Правоохоронці будуть встановлювати учасників та обставини конфлікту. Станом на сьогодні, відомо, що внаслідок конфлікту постраждала одна особа, його доправили до лікарні. Можливо ще є постраждалі.

Свідками події стало багато вінничан, які знімали фото і відео. Поліція просить очевидців надати свідчення для об’єктивного розслідування справи», - прокоментувала Вiнниця.info керівник відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: