Колишня співробітниця Трампа розповіла про прізвисько «Рапунцель» для його дружини

Колишня співробітниця Трампа розповіла про прізвисько «Рапунцель» для його дружини
Секретна служба, що займається охороною перших осіб США, прозвала Меланію Трамп «Рапунцель»
Фото з відкритих джерел

У книзі повідомляється, що Меланія Трамп рідко брала участь в поїздках і заходах, в основному перебуваючи або в Білому домі, або зі своїми батьками

У Білому домі служба безпеки дала дружині колишнього президента США Дональда Трампа Меланії псевдонім «Рапунцель». Про це в своїй книзі «Зараз я відповім на ваші питання: що я бачила в Білому домі Трампа» розповіла колишній прессекретар Білого дому Стефані Грішем, повідомляє Вusiness Insider.

У книзі повідомляється, що Меланія Трамп рідко брала участь в поїздках і заходах, в основному перебуваючи або в Білому домі, або зі своїми батьками, або з сином Берроном. Через це, стверджує Грішем, секретна служба, що займається охороною перших осіб держави, прозвала її «Рапунцель».

Грішем стверджує, що Меланія Трамп проводила багато часу, працюючи над фотоальбомами. В одному з місць книги Грішем повідомила, що фотоальбоми були одним з «двох дітей Меланії».

Газета The Washington Post наводить інші уривки з книги. Грішем написала, що Трамп, «будучи жадібним до пліток», виявляв постійний інтерес до її відносин з бойфрендом, який також працював в Білому домі, і ставив інтимні питання про їхні стосунки.

Грішем описує випадок, коли Меланія Трамп запитала у неї, як вона переносить розрив зі своїм хлопцем. Вона нібито розповіла першій леді, що розрив був жорстким, при цьому її хлопець займався з нею сексом. За словами Грішем, Меланія запитала у неї, чи дзвонила вона в поліцію. «І я відповіла: «ні», пояснивши, що так близько до виборів було б недобре, якби над адміністрацією навис ще один скандал з домашнім насильством. У мене також не було доказів. Вона кивнула і не стала розвивати цю тему далі», – цитує видання Грішем.

Дональд Трамп займав пост президента США з початку 2017 по початок 2021 року, але не зміг набрати достатньо голосів для переобрання на другий термін, він висувався як кандидат від Республіканської партії.

Раніше Меланія записала останнє послання в своєму статусі першої леді – вона попросила американців відмовитися від насильства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: