Макрон похвалив Путіна за «ідеальну» організацію чемпіонату світу

Макрон похвалив Путіна за «ідеальну» організацію чемпіонату світу
Макрон та Путін

Макрон зустрівся із Путіним перед фіналом чемпіонату світу

У Кремлі відбулася зустріч президента Росії Володимира Путіна з президентом Франції Еммануелем Макрона. Про це повідомляє Кремль.

На початку зустрічі лідер Франції відзначив, що радий потрапити до Росії.

«Я в минулому брав на себе зобов'язання приїхати в Санкт-Петербург, починаючи з моменту, коли наша збірна потрапить до півфіналу, але сьогодні я приїхав сюди для того, щоб підтримати свою збірну в фіналі», - відзначив президент.

Макрон привітав Путіна із «чудовою організацією» чемпіонату світу.

«Хотів також привітати всю країну, країну-організатора цього чемпіонату світу з футболу, привітати з такою чудовою організацією даної події. За цією подією спостерігали у всіх регіонах світу, сюди з'їхалися люди з усіх регіонів світу. І все це було організовано в чудових умовах безпеки, все було просто ідеально», - сказав він.

Макрон відзначив, що під час зустрічі має намір продовжити дискутувати теми, яких він торкнувся минулої зустрічі із Путіним, зокрема, ситуацію у Сирії.

Раніше ЗМІ повідомляли, що президент Франції Еммануель Макрон має намір обговорити питання України під час зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним у Москві в неділю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: