Мер Лондона закликав до повторного референдуму за Brexit

Мер Лондона закликав до повторного референдуму за Brexit

Мер Лондона вважає, що жителі Британії повинні сказати остаточне слово по Brexit

Голова столиці Британії Садік Хан закликав до проведення ще одного референдуму по Brexit. Про це написав у статті видання The Guardian.

З його слів, уряду не вдалося виконати своє завдання щодо укладення вигідної угоди з Євросоюзом, тому пора дати людям можливість висловитися.

Він нагадав, що виступав за те, щоб Великобританія залишалася у складі ЄС, але при цьому поважає результати голосування. Він вважає, що «хаотичний підхід до переговорів» може стати причиною серйозної шкоди не тільки для Лондона, але і для всієї Британії.

«Сумна правда полягає в тому, що Терезі Мей не вдалося узгодити позицію з Brexit зі своєю партією, не кажучи вже про угоду з Євросоюзом», - написав Садік Хан.

Також він висловив невдоволення рівнем політичних дискусій. Він вважає, що зараз Британія має два варіанти - вихід з «поганою угодою«, або вихід без угоди.

«Отже, після довгих роздумів, я вирішив, що люди мають сказати фінальне слово. Це означає голосування за будь-яку угоду з Євросоюзом, вихід без угоди або збереження у складі Євросоюзу», - заявив Хан.

Раніше повідомлялося, що уряд Великої Британії буде змушений розставляли пріоритети, якщо переговори із Брюсселем щодо виходу із ЄС не увінчаються угодою. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: