Меркель повернулася на роботу після 14-денного карантину

Меркель повернулася на роботу після 14-денного карантину
Після виходу з карантину Ангела Меркель звернулась до нації, зазначивши, що не треба очікувати на послаблення карантинних заходів щонайменше до 19 квітня

Меркель все одно дотримуватиметься соціальної дистанції, а наради й інші робочі зустрічі проводитиме за допомогою відео- та аудіоконференцій

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель повернулася до робочого офісу після двотижневого карантину вдома. Тести показали у неї відсутність коронавірусу.

Про це повідомив прес-секретар Меркель Штефан Зайберт, пише DW.

«На щастя, у канцлерки був негативний результат на коронавірус декілька разів», — сказав він.

Попри це, Меркель все одно дотримуватиметься соціальної дистанції, а наради й інші робочі зустрічі проводитиме за допомогою відео- та аудіоконференцій.

Після виходу з карантину Меркель звернулась до нації, зазначивши, що не треба очікувати на послаблення карантинних заходів щонайменше до 19 квітня.

За словами канцлерки ФРН, кількість випадків інфікування потрібно знизити до межі, яка б дала упевненість, що система охорони здоров'я не буде перевантажена.

Нагадаємо, з вечора неділі, 22 березня, голова німецького уряду Ангела Меркель перебувала під домашнім карантином через зустрічі з лікарем, який здав позитивний аналіз на коронавірус. У понеділок, 23 березня, канцлер ФРН керувала екстреним засіданням кабінету міністрів по телефону.

Результат другого тесту на наявність нового коронавірусу Covid-19 у канцлерки Німеччини Ангели Меркель, як і перший, виявився негативним.

Згодом Меркель зізналася, чого їй не вистачає на карантині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: