НАТО зробило заяву про «вибори» на окупованому Донбасі

НАТО зробило заяву про «вибори» на окупованому Донбасі
Організація Північноатлантичного договору: Ми закликаємо до повної імплементації Мінських угод всіма сторонами

У Північноатлантичному альянсі заявили, що не визнають «вибори»

Північноатлантичний альянс у неділю, 11 листопада, заявив про те, що не визнає «вибори», які відбуваються в цей день у «ДНР» та «ЛНР».

«Вони суперечать букві та духу Мінських угод та підривають зусилля, спрямовані на мирне врегулювання конфлікту», - йдеться у заяві НАТО.

В Альянсі наголосили, що повністю підтримують суверенітет і територіальну цілісність України у межах її міжнародно визнаних кордонів. Він знову закликав Росію вивести свої сили з української території та припинити підтримку бойових груп у Донецькій та Луганській областях.

«Ми закликаємо до повної імплементації Мінських угод всіма сторонами та підтримуємо зусилля нормандського формату та Тристоронньої контактної групи (з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі у складі України, Росії та ОБСЄ. - Ред.)», - йдеться у заяві альянсу.

Раніше голова Служби безпеки України Василь Грицак закликав жителів окупованих територій Луганської та Донецької областей ігнорувати так звані вибори, що заплановані на 11 листопада.

Служба безпеки України встановила, що так звані вибори, організовані окупаційною адміністрацією Росії на Донбасі, будуть забезпечувати близько 6,5 тис. членів «дільничних виборчих комісій».

Як повідомлялося, раніше у США закликали жителів Донбасу бойкотувати «вибори» в ОРДЛО.

Президент Петро Порошенко закликав мешканців «ДНР» та «ЛНР» не голосувати на так званих виборах, які пройдуть 11 листопада.

Читайте також статтю «Главкома»: Донбасу не залишили вибору

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: