Прем'єр Ірландії, який був медиком, повертається працювати у лікарню

Прем'єр Ірландії, який був медиком, повертається працювати у лікарню
Глава уряду Ірландії Лео Варадкар дипломований терапевт

Прем'єр буде займатися лікарською практикою раз в тиждень відповідно до наявної у нього кваліфікації медика

Глава уряду Ірландії Лео Варадкар, який закінчив медінститут, буде працювати раз в тиждень лікарем, щоб допомогти Національній санітарній службі в умовах пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє газета The Irish Times.

Зазначається, що Варадкар походить із родини медиків. Його батько - лікар-терапевт, а мати - медсестра. Свою базову освіту майбутній прем'єр Ірландії отримав на медичному факультеті дублінського Трініті коледжу. Диплом терапевта був виданий йому в 2010 році, а три роки після того він був виключений з лікарського реєстру, так як пішов у політику.

Наприкінці березня Національна санітарна служба оголосила кампанію з набору людей, що мають медичну кваліфікацію, щоб забезпечити кадрові резерви в умовах епідемії коронавірусу, що розповсюджується. Допомогти організації погодилися 50 тисяч осіб. Серед них і голова уряду Ірландії

«Прем'єр буде займатися лікарською практикою раз в тиждень відповідно до наявної у нього кваліфікації», - йдеться в публікації.

Зазначимо, що кількість хворих на Covid-19 на території Ірландії досягла позначки 4994, число смертей - 158.

До слова, хворого на коронавірус прем’єра Британії госпіталізували.

Також ввечері 5 квітня королева Великобританії Єлизавета ІІ вп'яте за 68 років звернулася до нації у зв'язку з епідемією коронавірусної інфекції. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: