Президент Сербії через Косово хоче допомоги Путіна

Президент Сербії через Косово хоче допомоги Путіна
Візит Вучича до Москви запланований на 2 жовтня

Вучич не спростував, але і не підтвердив, що буде просити Москву про військову допомогу

Президент Сербії Александар Вучич заявив, що під час зустрічі з главою РФ Володимиром Путіним проситиме у нього допомоги через ситуацію в Косово і Метохії.

«Через два дні у мене буде зустріч із президентом Путіним, ми поговоримо про всі важливі питання для Сербії, звичайно, пріоритетом буде ситуація в Косові і Метохії. Ми повідомимо президенту Путіна про все, що відбувається, і будемо просити його підтримки на всіх міжнародних форумах, просити його поради, немає жодного сумніву», - сказав Вучич.

На питання про те, чи буде він, як президент Сирії Башар Асад, просити Москву про військову допомогу, Вучич відповів, що зробить усе, щоб зберегти мир у регіоні.

Візит Вучича до Москви запланований на 2 жовтня.

Нагадаємо, президент Сербії Александар Вучич привів армію Сербії в стан бойової готовності через приїзд президента Косово Хашима Тачі на озеро Газіводе, яке забезпечує водою ГЕС Газіводе на кордоні Сербії та Косова. Північ Косова - регіон здебільшого населений сербами.

29 вересня десятки тисяч людей вийшли на вулиці Приштини, щоб висловити проест у зв'язку з обговоренням обміну територією між Косово та Сербією

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: