Російський суд ухвалив рішення за позовом громадянки, яка вимагала відновити СРСР

Російський суд ухвалив рішення за позовом громадянки, яка вимагала відновити СРСР
Російський суд не відновить СРСР
фото з відкритих джерел

Позивачка вимагала, аби чинний парламент відновив Радянський союз

Московський міський суд відхилив позов жінки, яка попросила відновити СРСР. Про це повідомляється у Telegram-каналі Mash.

За їхніми даними, позивачка вважає, що Михайло Горбачов і діючий парламент Росії повинні відновити законодавство Радянського Союзу, органи Державного самоврядування, після чого провести вибори президента СРСР.

Знаковим є те, що про рішення суду стало відомо саме у річницю Жовтневої революції 1917 року, яка поклала початок заснуванню Радянського союзу.

Раніше перший президент Радянського союзу Михайло Горбачов розповів, що фатальними факторами, що зруйнували перебудову в СРСР, стали Біловезькі угоди і путч, зроблений Державним комітетом з надзвичайного стану.

На його думку, зрив перебудови змінив умови, в яких проходили подальші перетворення.

Декомунізація в Україні відбувається на межі конфлікту інтересів: молодь зацікавлена щось змінити, а старше покоління дорожить радянськими традиціями. Про це розповів політичний психолог Валентин Кім у матеріалі «Главкому»«Колективна шизофренія? 10 прикладів, як українці суперечать самі собі».

Психолог уточнює, що тим людям, які народилися і виросли за часів Незалежності, взагалі важко вже зрозуміти, що таке комунізація – відтак для них питання декомунізації не є актуальним.

Нагадаємо, у Львові демонтували радянську зірку з військового меморіалу.

До слова, президент Зеленський заявив, що питання перейменування вулиць має йти еволюційним шляхом, а вирішувати як назвати ту чи іншу вулицю має місцева громада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: