Таліби штурмували КПП на заході Афганістану: загинула 21 людина

Таліби штурмували КПП на заході Афганістану: загинула 21 людина

Афганські таліби

Бойовики «Талібану» напали на контрольно-пропускні пункти в двох різних частинах провінції Бадгіс, яка знаходиться на кордоні з Туркменістаном

Бойовики «Талібану» напали на контрольно-пропускні пункти афганської провінції Бадгіс, яка межує з Туркменістаном, внаслідок чого загинула 21 людина.

Про це заявила місцева влада, повідомляє Reuters.

«Бойовики руху «Талібан» штурмували пости безпеки на заході Афганістану, убивши 21 поліцейського і учасників проурядового ополчення», - йдеться в повідомленні.

Бойовики «Талібану» пізно ввечері в неділю напали на контрольно-пропускні пункти в двох різних частинах провінції Бадгіс, яка знаходиться на кордоні з Туркменістаном.

За словами глави провінційної ради Бадгіс, 14 поліцейських і сім членів проурядових ополченців було вбито, ще дев'ять осіб отримали поранення.

Як зазначив представник губернатора провінції, в зіткненнях було вбито понад 15 бойовиків «Талібану» і ще 10 — отримали поранення.

Нагадаємо, бойовики угруповання «Талібан» убили кількадесят представників афганських сил безпеки 1 січня під час атак на два контрольно-пропускні пункти в північній провінції Сар-е-Пул.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: