Терористи-самогубці напали на церкву у Пакистані: п’ятеро загиблих

Терористи-самогубці напали на церкву у Пакистані: п’ятеро загиблих

Церква була розташована у зоні підвищеної безпеки міста

Принаймні п'ятеро людей загинули у результаті атаки, вчиненої за допомогою бомби у методистській церкві у місті Кетта у Пакистані. Про це повідомляє видання DawnNews.

За його даними, всі жертви були доставлені у лікарню Кетти. Джерела у лікарні повідомили, що вони отримали тіла чотирьох загиблих та близько 20 поранених, серед яких жінки та діти. Двоє з потерпілих перебували у критичному стані. Згодом один з них помер.

Церква розташована у зоні підвищеної безпеки міста. Церква охоронялась.

За даними поліції, два нападники-самогубці здійснили удари під час церковної служби. У церкві було 400 віруючих, коли вони напали.

Проте поліція, яка охороняла церкву, своєчасно відреагувала і запобігла значно більшій трагедії, стверджують посадовці. В одного зі зловмисників жилет із вибухівкою вибухнув біля головних дверей церкви. Ще один нападник був застрелений біля входу церкви силами безпеки після інтенсивного бою, повідомив начальник поліції.

Міністр внутрішніх справ пакистанської провінції Белуджистан Сарфараз Бугті заявив про чотирьох нападників.

Ця методистська церква вже зазнавала теракту в минулому. Безпека була підсилена після останньої атаки, яка сталася кілька років тому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: