У Польщі екс-командувача збройними силами звинуватили у привласненні цінного майна

У Польщі екс-командувача збройними силами звинуватили у привласненні цінного майна
Обвинуваченим загрожує до 10 років позбавлення волі

Звинувачення були пред'явлені ще двом військовослужбовцям, - ЗМІ

Колишньому командувачу збройними силами Польщі генерал-лейтенанту Леху Маєвському пред'явлені звинувачення в незаконному привласненні цінного майна під час організації «Авіашоу» в Радомі. Про це повідомляє «Радіо Польща».

Згідно з інформацією видання, за словами прес-секретаря Окружної прокуратури у Варшаві Лукаша Лапчіньского, звинувачення були пред'явлені ще двом військовослужбовцям.

«Звинувачення стосуються скоєння злочинів, пов'язаних з перевищенням службових повноважень з метою отримання матеріальної вигоди і незаконного привласнення цінного майна. Підозрювані не визнали своєї провини. Прокурор застосував щодо них запобіжний захід у вигляді майнових гарантій, один з підозрюваних - Даріуш М. - відсторонений від посади», - повідомив Лукаш Лапчіньскій.

Додамо, що обвинувачені були затримані 9 квітня у зв'язку з порушеннями під час організації «Авіашоу» в Радомі в 2010-2015 роках. За вищевказані злочини їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Польщі вшанували пам'ять жертв Смоленської трагедії. Президент Польщі Анджей Дуда спільно з дочкою трагічно загиблої президентської пари помолився перед могилою Лєха та Марії Качинських на Вавелі у Кракові.

Також повідомлялося, що посол Польщі подивився Суспільне ТБ в Україні і побачив... російську пропаганду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: