У Росії можуть з’явитись патріотичні інтернет-дружини

У Росії можуть з’явитись патріотичні інтернет-дружини

Колишній головний чекіст Росії каже, що молодь треба ширше залучати до патріотичних проектів

Секретар Ради безпеки РФ, екс-директор ФСБ Микола Патрушев запропонував створити в Росії з числа активних блогерів інститут «інтернет-дружинників» з метою посилення роботи з патріотичного і духовно-морального виховання дітей і молоді.

Він виступив в середу в Черкеську на нараді з питань національної безпеки в Північно-Кавказькому федеральному окрузі РФ, однією з тем якої стало патріотичне виховання.

За словами Патрушева, треба ширше залучати молодь до патріотичних проектів, використовуючи для цього офіційні інтернет-ресурси органів виконавчої влади суб'єктів РФ, а також органів місцевого самоврядування.

«Слід також в роботі патріотичного і духовно-морального виховання дітей і молоді більш активно використовувати можливості громадських організацій, продумати в рамках волонтерського руху заходи по створенню інституту так званих інтернет-дружинників, залучаючи для цього активних користувачів інтернету з числа блогерів», - цитує Патрушева ТАРС.

Як повідомлялося раніше, 13 квітня Таганський районний суд Москви задовольнив позов «Роскомнагляду» й ухвалив рішення про блокування месенджера Telegram в Росії за відмову надати Федеральній службі безпеки (ФСБ) ключі для дешифрування обміну інформацією користувачів.

Telegram має намір використовувати вбудовані методи обходу блокувань, які не вимагають додаткових дій від користувачів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: