У російській психлікарні зафіксували спалах коронавірусу

У російській психлікарні зафіксували спалах коронавірусу
В Росії на коронавірус захворіли співробітникии та пацієнти психіатричної лікарні 

На коронавірус захворіли 28 пацієнтів та 16 працівників психлікарні Санкт-Петербурга

В Росії у співробітників та пацієнтів Санкт-Петербурзької міської психіатричної лікарні №1 імені Кащенко виявили Covid-19.

Про спалах коронавірусу у цій лікарні написав міський голова Санкт-Петербурга Олександр Бєглов у соцмережі, –повідомляють російські ЗМІ.

«На жаль, коронавірус продовжує атакувати. В тому числі, найбільш уразливих. Covid-19 підтверджений у 28 пацієнтів і 16 працівників психіатричної лікарні імені Кащенко», – заявив Бєглов.

Міський голова Санкт-Петербурга підкреслив, що найближчим часом всіх хворих переведуть в окремий корпус міської психіатричної лікарні № 3 імені І.І. Скворцова-Степанова.  «Там на першому поверсі будуть розгорнуті 70 ліжок (35 жіночих і 35 чоловічих), а найближчим часом ще близько 100 ліжок для пацієнтів, у яких легка і средньо важка форма захворювання», – повідомив Бєглов.

За останніми даними, за добу в Санкт-Петербурзі було зафіксовано 295 випадків зараження коронавірусів. Загальна кількість хворих зросла до 5029 осіб.

Нагадаємо, в Росії за добу виявили понад 10 тисяч нових випадків зараження коронавірусом,  всього кількість хворих зросла до 134 687, померли 1280 смертей, одужали  16,6 тисяч.

В Україні станом на ранок 3 травня лабораторно підтверджено 502 нових випадків коронавірусу, це менше, ніж було попередньої доби (550). Загалом підтверджено 11 913 випадків Covid-19

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: