Вибори Путіна: голосувати на дільниці женуть навіть породілль (відео)

Вибори Путіна: голосувати на дільниці женуть навіть породілль (відео)

Інцидент стався у пологовому будинку в Москві

У Росії голосувати на виборах президента змушують навіть породілль. Відповідне відео оприлюднив «Штаб Навального», кандидата в президента, якого російська влада не допустила до виборів.

З розмови у відео стає зрозуміло, що інцидент стався у пологовому будинку в Москві.

«Мені здається, зараз будь-яка нормальна людина, вже просто в знак протесту проти цього абсурду і свинства повинна бойкотувати «вибори», - так прокоментував Олексій Навальний дане відео.

Нагадаємо, у ніч на 18 березня за київським часом у Росії розпочалися вибори президента. Завершиться голосування о 20-й годині 19 березня в найзахіднішій у Росії Калінінградській області, де місцевий час збігається з київським.

Як очікують, по тому почнуть з’являтися попередні результати, хоча ще триватиме голосування на закордонних дільницях у країнах світу на Захід від Росії.

Нагадаємо, на окупованому Росією півострові кримських татар, які працюють в бюджетній сфері, агітують брати участь в роботі виборчих комісій на майбутніх виборах президента Росії 18 березня.

Раніше росЗМІ повідомляли, що на президентських виборах в РФ Путін може проголосувати в окупованому Севастополі.

Україна направила генсеку ООН, голови Радбезу і всім делегаціям країн-членів офіційні листи, в яких йдеться, що проведення РФ президентських виборів в окупованому Криму порушує Статут ООН

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: