Завдяки пандемії коронавірусу пенсіонерки потрапили на обкладинку журналу Vogue

Завдяки пандемії коронавірусу пенсіонерки потрапили на обкладинку журналу Vogue

Vogue опублікував фото з п’ятьма жінками похилого віку на обкладинці

 

Видання вирішило висловити подяку літнім жінкам, які зараз є найбільш вразливою частиною населення

Літні жінки потрапили на обкладинку мексиканської версії модного журналу Vogue. Фотографія першої сторінки нового номера з'явилася на сайті видання.

П'ять пенсіонерок в сукнях, плащах і куртках позували для фотохудожниці Тані Франко Кляйн (Tania Franco Klein) на тлі червоної стіни. Над  фото на обкладинці редактори надрукували фразу «уроки життя».

Таким чином журналісти видання вирішили висловити подяку «бабусям, які відіграють головну роль в освіті мексиканців» і зараз є найбільш вразливою частиною населення через пандемію коронавірусу.

У виданні також нагадують про необхідність дотримуватися всіх запобіжних заходів, спрямовані проти поширення інфекції, щоб захистити від зараження близьких.

7 квітня стало відомо, що італійська версія Vogue вийде з порожньою обкладинкою вперше за всю історію існування журналу. Редакція зазначила, що таке рішення було прийнято не через відсутність зображень, а у зв'язку з тим, що білий колір символізує час для того, щоб помовчати і подумати. «Говорити про щось, коли люди вмирають, лікарі і медсестри ризикують своїм життям, а світ змінюється назавжди – це зовсім не ДНК Vogue Italia», – йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: