ЗМІ: Манафорт отримав від російського олігарха Дерипаски $10 млн кредиту

ЗМІ: Манафорт отримав від російського олігарха Дерипаски $10 млн кредиту
Олігарх Олег Дерипаска

ФБР розглянуло податкові декларації компанії, контрольованої Манафортом і його дружиною

Колишній керівник кампанії президента США Дональда Трампа Пол Манафорт отримав кредит у $10 млн від російського олігарха Олега Дерипаски.

Про це повідомляє Reuters.

«Агент ФБР сказав, що він розглянув податкові декларації для компанії, контрольованої Манафортом і його дружиною, яка отримала кредит у розмірі 10 мільйонів доларів від російського кредитора, який був ідентифікований як Олег Дерипаска», - йдеться в повідомленні.

Ордер на обшук надав суд Вірджинії. Це стало ключовим доказом обвинувального висновку проти Манафорта спецпрокурора Роберта Мюллера в рамках його розслідування ймовірного втручання Росії у президентську кампанію до 2016 року.

Як відомо, суд у Вашингтоні 15 червня відправив колишнього керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта за грати за порушення умов перебування під домашнім арештом.

За інформацією ЗМІ, Манафорт перебуває під вартою у камері для «важливих в'язнів».

Нагадаємо, спецпрокурор США Роберт Мюллер оприлюднив документи, що підтверджують факт того, що Пол Манафорт здійснював лобістську кампанію на користь колишнього президента України Віктора Януковича в США без реєстрації в якості іноземного агента.

Раніше федеральна суддя США Емі Берман Джексон наказала спеціальному прокурору Роберту Мюллеру назвати усіх осіб та організації, які на думку слідства були задіяні у лобістській кампанії Пола Манафорта на користь Партії регіонів та тодішньої влади України.

У червні стало відомо, що Манафорт намагався вплинути на свідків у його справі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: