Манафорта відправили за грати

Манафорта відправили за грати
Пол Манафорт

Останні звинувачення проти політтехнолога були висунуті 8 червня

Суд у Вашингтоні у п’ятницю, 15 червня, відправив колишнього керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта за грати за порушення умов перебування під домашнім арештом.

Проти Манафорта висунуті нові звинувачення - у тиску на свідків у його справі, з якими він спілкувався за допомогою зашифрованих повідомлень в месенджерах.

Останні звинувачення проти політтехнолога були оприлюднені 8 червня. Його і росіянина Костянтина Килимника звинуватили у протидії правосуддю в період з лютого по квітень 2018 року.

Раніше спецпрокурор зажадав від суду відкликати рішення, яке дозволяє Манафорту перебувати на волі під заставу 10 мільйонів.

Крім того, слідство вимагає арешту рахунків і страхових полісів Манафорта і Килимника, а також конфіскації їхнього майна і вперше наводить відповідні адреси нерухомості в Брукліні, Олександрії і Нью-Йорку.

Нагадаємо, спецпрокурор США Роберт Мюллер оприлюднив документи, що підтверджують факт того, що Пол Манафорт здійснював лобістську кампанію на користь колишнього президента України Віктора Януковича в США без реєстрації в якості іноземного агента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: