ЗМІ назвали ймовірне місце зустрічі Трампа із Путіним

ЗМІ назвали ймовірне місце зустрічі Трампа із Путіним

Найбільш імовірним місцем зустрічі президента США Дональда Трампа із лідером Росії Володимиром Путіна є маєток Кенігстед, розташований недалеко від Гельсінкі, повідомляє газета Helsingin Sanomat.

Видання зазначає, що садиба була місцем ряду важливих для світової політики зустрічей. Вона приймала в своїх стінах делегації Росії, Північної Кореї і США.

За даними газети, маєток Кенігстед використовують фінські міністри, канцлер юстиції, бюро і генеральний секретар парламенту, глави міністерств, центральні урядові установи, вищий адміністративний суд і Верховний суд.

Маєток розташований на берегах річки Вантаа і займає більше 14 гектарів землі. Його також оточують ліс на півночі, заході і сході. Таке розташування не дозволяє стороннім людям наблизиться до нього, і особняк вважається добре захищеним місцем.

У 1511 році власником маєтку був тодішній губернатор Гельсінкі Олав Нільссон. У XX столітті особняк належав барону Густаву Вреде. Однак згодом його вдова Аста Вреде продала садибу фінському уряду в 1961 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: