Рада підтримала вихід із низки угод з Росією та СНД

Рада підтримала вихід із низки угод з Росією та СНД
Раніше Україна вийшла з угоди про увічнення пам'яті народів держав СНД у війні
фото з відкритих джерел

Парламент ухвалив рішення вийти з низки угод з Росією та організацією Співдружності незалежних держав

Верховна Рада 19 червня під час засідання ухвалила рішення про вихід з низки угод із Росією та організацією Співдружності незалежних держав. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у Telegram.

Йдеться про припинення дії угоди між урядом України та урядом Російської Федерації про науково-технічне співробітництво і про співробітництво у розвитку та використанні систем стільникового рухомого зв'язку.

Щодо Співдружності незалежних держав, то Україна виходить з угоди про створення Міждержавного резерву біопрепаратів і інших засобів захисту тварин у державах-учасницях СНД та угоди про підтримку і розвиток малого підприємництва в державах-учасницях СНД.

Нагадаємо, напередодні Кабінет міністрів ухвалив рішення про припинення угоди з урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян та застосування деяких міжнародних договорів. Згідно з постановою, запроваджені тимчасові обмеження на перетинання державного кордону для громадян РФ – жителів прикордонних територій на підставі лише паспортів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: