Андрій Павловський Громадський діяч, експерт з питань соціальної політики

Влада здала Надію Савченко?

Не ми вибирали Надю, це Надія свідомо вибрала партію «Батьківщина»

Як правильно пишуть друзі у Fb : «Як Надія Савченко не була на чолі списку "Батьківщини", то влада не могла натиснути на Росію, щоб обміняти Надію на полонених російських військовослужбовців ?!

Як Тимошенко запропонувала Надії очолити список «Батьківщини», то за словами пана Чалого «ставки повисились» і стало важче звільняти!!

То раніше Савченко не була настільки поважною? Не було мужніх промов, до речі критики військового командування ще до полону? Може від цього треба "плясати"?»

Не ми вибирали Надю, це Надія свідомо вибрала партію «Батьківщина». Вона направила нам лист через своїх адвокатів і написану власноруч заяву на вступ до партії. Надя вважає Юлію Тимошенко і партію «Батьківщина» саме такою політичною силою, яка не дозволить Україні капітулювати перед російським агресором.

Треба називати свої речі іменами - влада здала Надію Савченко, не включивши її до списків обміну полоненими. Ми не можемо покинути напризволяще члена нашої партії і справжнього Героя України. Це справа честі для партії «Батьківщина» добитися звільнення Надії.

Ми вже активно працюємо в цьому напрямку, зокрема, добилися включення питання звільнення Надії Савченко в резолюцію Європарламенту. Ми зробимо все можливе для того, щоб Надя була звільнена із російського полону та повернулася в Україну. Партія «Батьківщина» залучає до цього всі свої сили, міжнародні зв’язки та можливості.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: