Володимир Ар`єв Народний депутат

Генсек Ради Європи рекламує судову систему Росії, яка кинула до в'язниці десятки українців

Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд

Це той випадок, коли одна рука не знає що робить інша

Однією рукою генсек Ради Європи просить Путіна помилувати Сенцова (хоча взагалі нічого не каже про інших заручників і уникає цієї теми попри прямі питання!), а іншою рекламує в ПАРЄ брошуру про те яка хороша Росія бо добре співпрацює з Євросудом з прав людини (справді?! після закону про вищість конституційного суду РФ над ЄСПЛ, що протирічить базовим принципам Ради Європи!) і має десятихвилинну промову з рекламою російської судової системи. Тої самої системи яка кинула до в‘язниці і Сенцова, і Балуха, і решту українців. 

Це той випадок, коли одна рука не знає що робить інша. Або навпаки - дуже добре знає. Особливо якщо взяти до уваги розуміння того, що Сенцов може відмовитися від звільнення, якщо інших в‘язнів не звільнять разом з ним.

При цьому проект резолюції Парламентської Асамблеї Ради Європи по політв‘язням містить заклик звільнити усіх і негайно. Це і відрізняє парламентарів від чиновників, хай й з приставкою євро.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: