Віталій Бала Політолог

Про е-декларування та сучасних швондерів та шарікових

Е-декларування

Якщо НАБУ не здатне робити свою роботу, то народні маси під впливом таких «откровень» підуть і «розправляться» з багатіями, якщо це комусь буде потрібно?

Цікаві аргументи чую від «борцунів» з корупцією, що існують на гранти, а не зароблені ними гроші.

1. Правова система у нас гівно, тому НАБУ не зможе всіх проконтролювати. А якого хера ви всі твердили, що НАБУ forever?

2. Пропагують, на мою думку, реальний «беспрєдєл» – виставте у відкритий доступ «опись имущества». Ви, хлопці, там усі з дуба впали? Тобто, якщо НАБУ не здатне робити свою роботу, то тіпа народні маси під впливом таких «откровень» підуть і «розправляться» з багатіями, якщо це комусь буде потрібно?

3. Зрозуміло, що корупціонерів потрібно карати, але знову ж, на мою думку, якщо ці «спеціалісти» будуть виступати за прийняття законів, що мають зворотну дію, ми так дійдемо до повного капеця.

P.S. Громадяни, я б на вашому і на своєму місці не плескав у ладоні, бо потім ці ж «спеціалісти» доберуться до нас. Вони вже ж прийняли закон на розкіш, де квартира більше 60 квадратних метрів, виявляється, розкіш.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: