Богдан Яременко Народний депутат України

Громадянам України варто відмовитися від поїздок до Ірану, Іраку і Сирії

Висловлю приватну думку-пораду, що базується на досвіді:

1. Я би рекомендував усім громадянам України відмовитись ближчим часом (щонайменше 2-3 місяці) від поїздок до Ірану, Іраку і Сирії. Підвищену обережність варто проявляти і при плануванні поїздок в Ізраїль.

2. Тим хто живе чи перебуватиме в цьому регіоні та сусідніх державах я би рекомендував встановити контакт з українськими консулами і скласти індивідуальний план евакуації на випадок будь-яких неприємних несподіванок.

3. Українському бізнесу я би не рекомендував заключати зараз нові контракти з державними та й недержавними органами/компаніями Ірану. Тим, хто має діючі контракти/зобов‘язання я би рекомендував скласти план мінімізації фінансових втрат. Природно, що вигоди від комерційних оборудок з країнами в зоні ризиків і нестабільності можуть бути вищими, але проблема в тому, що реалістично оцінити ці ризики зараз дуже важко.

4. І усі, хто живуть чи мають інтереси в цьому регіоні, мають слідкувати за новинами. На жаль, ці новини будуть.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: