Дмитро Ярош Командувач Української добровольчої армії, колишній лідер та засновник організації «Правий сектор»

Революція гідності підняла з колін тих, хто ще вчора мовчав і покірно мирився

Всі ми пам’ятаємо, що першими пішли на цю священну війну – добровольці. Наш поступ триває

Шановані брати і сестри!

Сьогодні маємо дуже символічну дату для усіх нас – початок новітньої боротьби за право називатися вільним народом. Чотири роки тому Революція гідності сколихнула всю державу, підняла з колін тих, хто ще вчора мовчав і покірно мирився. Це повстання стало епохальним для України, воно визначило курс нашої держави, змінило з середини кожного українця.

Горджуся тим, що писав цю історію разом з народом! Тоді, на Майдані, ми всі разом протистояли злочинному, проросійському, антидержавному режиму і показали, чого варті. Честь і слава тим Героям Небесної сотні, які поклали своє життя за нас з вами.

Водночас, честь і слава тим відважним воїнам які вже майже чотири роки боронять державні рубежі від одвічного ворога з східного кордону. Всі ми пам’ятаємо, що першими пішли на цю священну війну – добровольці. Наш поступ триває. Українська Добровольча Армія в своїх лавах має честь бачити сотні героїв новітнього Майдану. Ці люди, загартовані вогнем Революції, і сьогодні на передовій достойно протистоять орді кремлівського карлика.

Наша мета – завершити, розпочату Революцією гідності справу – очистити рідні землі від ворога та побудувати Українську Самостійну Соборну Державу.

Слава Україні!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: