Митрополит Київський і всієї України Епіфаній Предстоятель православної церкви України

Тепер наші національні кольори знає весь світ

Українці щодня моляться за мир та спокій у своїй державі
фото з відкритих джерел

Вже ніхто ніколи не сплутає Україну з Росією

Небесна блакить мирного неба і золото щедрих українських нив – для нас це не просто кольори Державного Прапора. Це для нас національні символи, ознаки нашої ідентичності, нашої глибокої історії, наше знамено перемоги, волі, незалежності.

Ці кольори відлунюють в українських серцях одразу, де б ми їх не зустріли у світі. І щоразу щось рідне й глибоке відгукується в нашій душі, огортає теплом і гордістю за те, що синій і жовтий означає – Україна.

І не лише ми це знаємо: тепер наші національні кольори знає весь світ. Вже ніхто ніколи не сплутає Україну з Росією. Агресор хотів нас знищити, стерти нашу ідентичність – натомість нині про нас говорять звідусіль, і в багатьох країнах світу поруч з різними національними прапорами майорять і синьо-жовті українські стяги – на знак солідарності та підтримки, визнання і допомоги.

Тож нехай наш рідний синьо-жовтий стяг, що втілює колір небесної чистоти та сяйво слави Божої, стане справжнім символом перемоги над брехнею «русского міра», агресією, імперією зла і тиранією рабства. Вірю, що з благословенням і допомогою Божою ми обов’язково переможемо. Закликаю на мужній український народ та його військо Господнє благословення!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: