Ірина Геращенко Народна депутатка України

Путіна не розжалобиш закликами про дітей: Росія вбивала дітей в Чечні, Сирії та Україні

Володимир Путін

Зупинити Путіна можна не сміхом чи сльозами, а тільки тиском

Росія вдруге скликає радбез ООН через український мовний закон. Україна за часів президентства Зеленського жодного разу не скликала Радбез через невиконання Росією морського трибуналу ООН і незвільнення українських моряків.

Франція і Німеччина за нашою спиною домовляються про повернення російської делегації в ПАРЄ і українська влада з цим погоджуються.

В світовій пресі виходять нищівні статті про повернення російської делегації і ганьбу асамблеї, але там немає статей українського президента з закликом до європейських політиків не зраджувати принципи.

Зовнішня політика потребує активних дій. Путіна не можна розжалобити закликами про дітей, його країна вбивала дітей в Чечні, в Сирії, в Україні ... Його, звичайно, можна розсмішити, думаю, останній місяць він сміється без перерви.... Але зупинити його можна не сміхом чи сльозами, а тільки тиском.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: