Андрій Герус Народний депутат

Волинець, який агітував за «Роттердам+», тепер жаліється, що немає зарплати шахтарям

Голова незалежної профспілки шахтарів Михайло Волинець

Це прекрасно, коли у лідера профспілкової шахтарської організації такі теплі конструктивні відносини із компанією ДТЕК найбагатшого олігарха Ахметова, який отримав основну вигоду від Роттердам+

Фантастика, але голова незалежної профспілки шахтарів М. Волинець, який так агітував за Роттердам+, що зібрав із споживачів додаткові 17 млрд грн, тепер жаліється, що немає зарплати шахтарям.

І пише листа не на ДТЕК, який непогано заробив на львівсько-волинських держ шахтах, купуючи вугілля дешевше, аніж це покривав тариф, а пише на Парубія. Мабуть, щоб знову збільшили бюджетне фінансування. Бо 17 млрд грн, які ім додатково заплатили на вугілля платники тарифів - недостатньо. Тепер всі мають заплатити ще раз - вже як платники податків.

А взагалі це прекрасно, коли у лідера профспілкової шахтарської організації такі теплі конструктивні відносини із компанією ДТЕК найбагатшого олігарха Ахметова, який отримав основну вигоду від Роттердам+. Феноменальна робота лідера профспілок в інтересах робочого класу та шахтарів!

Вовк Дмитро, ви як і обіцяли, блискуче збалансували економіку держ шахт. Залишилось втілити ще одну вашу ідею - ввести ренту на вугілля. Тоді у шахтарів точно будуть зарплати.

20800108_10212549472985492_6546587280434808461_n

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: