Ганна Гопко Голова правління Мережа захисту національних інтересів «ANTS», співзасновниця ICUV – міжнародного центру перемоги України, голова Комітету Верховної Ради у закордонних справах VIII скликанн

Волинська трагедія. Хто підставив Польщу зараз?

novynarnia.com

Без України Росія - третьорозрядний гравець на шахівниці світу, а якщо впаде Україна за кілька годин впаде Польща ... А за нею і вся Європа!

Ми маємо справу із Селективним підходом до історіі: ми - святі, а ви - злочинці! Але хто спонукав «злочинців» братися за зброю? Хто принижував народ, який озлоблений під час війни захищав себе?

Не можна служити Богові та мамоні водночас. Згадаймо Нагірну проповідь Христа. 
Мамона - це і хитре ситуативне політиканство, вигідне конкретній партії чи кільком мізерним особистостям, які принижують власний та сусідній народи; зусилля попередніх президентів як Лех Качинський та найбільшого морального авторитету 20 сторіччя Святійшого Івана Павла ІІ. Саме Іван Павло ІІ говорив про Україну: улюблений народ мій!

Волинську трагедію за великим рахунком інспірували німецьке гестапо та сталінське НКВД.

Хто підставив Польщу зараз? Відомий юрист стародавнього Риму Лонгін Равілла висловився так: «якщо ви хочете довідатися хто є злочинець, поставте питання - кому це вигідно?»

Це якраз вигідно ворогам Польщі та України! Нарешті вони добилися свого: вбили клин між нами, коли намітилося взаєморозуміння співпраці в ім'я Європи націй та відродження християнської віри прощення та пробачення та сповідування давнього принципу: За вашу і нашу Свободу!!

В ім'я тимчасової політичної вигоди Сейм зневажив цілісну істину, яка полягає в тому, що серед народів нема ієрархії!

Колись Польща і Росія тричі ділили Україну! Тепер доля обох держав залежить від того, якою буде Україна! 
Без України Росія третьорозрядний гравець на шахівниці світу, а якщо впаде Україна за кілька годин впаде Польща .. А за нею і вся Європа!

Панове, вчімося в історії! Єжи Гедройц, знаменитий поляк, видавець журналу «Культура» в Парижі переконливо довів: у Польщі нема жодної перспективи без існування незалежних України, Білорусі та Литви!

Що ми лишаємо після себе: повагу чи прокляття? Зло саморозвінчується. І на наших очах це робить. Німецький філософ-ідеаліст ще в 19 ст. Фрідріх Шеллінг на питання: чому так повільно здійснюється прогрес у світі? Відповів: «Це входить в задум Бога. Все повинно розвиватися добровільно. І зло неодмінно мусить саморозвінчатися. І тоді воно неодмінно або перетворюється в добро, або опиняється у проваллі»

Є над чим замислитися. Ми, українці, оптимістично дивимося на перспективу людства. Чому? Якщо Бог з нами, то хто може бути проти нас?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: