Ігор Ляшенко Видавець

Яценюк, Кличко! Де ваш план дій?

Пропоную Раді здійснити такі політичні кроки

Звільнення уряду – це лише частина вимог людей. А де вимоги по євроінтеграції, по протидії путінській експансії, яка проводиться руками Януковича?

Пропоную Раді здійснити такі політичні кроки.

1. Прийняти у ВР декларацію (постанову, заяву?) про позицію народу України щодо євроінтеграції: повернення до переговорного процесу, виконання Україною «умов асоціації», прагнення увійти до складу Євросюзу.

2. Прийняти у ВР декларацію (постанову, заяву?) про відносини з Російською Федерацією, де чітко окреслити межі співробітництва між державами (на рівні «засад зовнішньої політики України»).

Яценюк, Кличко, де проекти? Терміново пишіть та виносьте на голосування!

А ось ще вимога, яка б мусила звучати з трибун Майдану та ВР. Вона реалізується пізніше, але її варто задекларувати. Народ однозначно це підтримує.

Вимоги щодо формування бюджету на 2014 рік.

1. Скоротити фінансування Адміністрації Президента, Державного управління справами, Верховної ради України до необхідного мінімуму.

2. Скоротити фінансування правоохоронних органів (МВС, СБУ, прокуратури ін.) за рахунок скорочення Беркуту, інших неефективних підрозділів, скорочення необґрунтовано завищеної чисельності.

3. Перерозподілити кошти на користь місцевих (міських, сільських) бюджетів на підтримку інфраструктури, охорони здоров'я, виконання місцевих програм розвитку.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: