Лана Самохвалова Журналіст

Згортання справи про церковний перевот і усунення Блаженнійшого Володимира сплачує Нусенкіс?

Ця минувщина здається мені дуже важливою.

Вчора я написала, як Вишгородський суд, якому не дає жити слава та перспектива Кірєєва затягує та відкладає розгляд справи про ізоляцію Драбинка, що розглядається у контексті справи про усунення від влади бл. Володимира.

Ця минувщина здається мені дуже важливою. Важлива бо це ще одна кривава історія, як ламали Украінську церкву. Раніше іі продавали, дерибанили, обманювали, але у ситуаціі із бл. Володимиром іі просто вбивали, ну або ув'язнювали. Я задала запитання, хто може проплачувати судову справу? Тобтот іі згортання.

Ну не може все робити один Новінський. І потім, він займається сьогоденням. У приваті мені відписали, що фінансує кірєєвих з Вишгорода Нусенкіс.

Я раніше не користувалася інформацією цього мого співрозмовника, тому не гарантую достовірність. Але зауважимо таку річ. Всі підозрювані у церковному перевороті зараз в Росіі. Ім не загрожує в'язниця в реалі. Ім загрожує громадський осуд. Але навіть зараз вони ховають сліди своіх злочинів. Не тому, що бояться санкцій.

Вони розуміють, що ця кривава історія дозволить свідомомому кліру розірвати на шиі удавку під назвою "Московський патріархат".

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: