Кінець пострадянської еліти

Є-декларування підтвердило чимало загальновідомих підозр стосовно нашої «еліти».

Також, саме оце викриття абсолютної безсовісності переважної більшості наших політиканів відкрило шлях до усвідомлення станової будови нинішнього українського суспільства («ну як ти можеш стати депутатом, якщо не поцупив кілька мільйонів баксів чи старовинну Біблію? Тьху!»).

Це і так всі інтуїтивно знали, але тепер знаємо напевне, документально.

Це і вирок нинішній партійній системі України - адже навіть найбільш гідні депутати, і ті є домовлянтами із криміналітетом (інакше їх би там не було). Хай 5-10% відносно випадкові люди, що їх занесло до Ради та виконавчих відомств (там узагалі царює адъ) на хвилі подій Майдану.

Але навіть з них більшість неуникненно зкурвиться - таким є соціальний закон (просто я вже дорослий, тому так кажу, вибач, наша люба молодь). Люди не янголи :)

Відповідно, щось у нас не так із виборчою системою, розподілом повноважень між гілками влади, партіями, тощо.

Ми можемо про це говорити сьогодні без страху дестабілізації, тому що це ми вибороли перемогу Революції майже три роки тому, тому що це ми встояли проти ворога, і це пекельною роботою українців наше зруйноване вітчизняними негідниками і російськими вояками господарство відновлюється.

Тому я вірю і знаю, що українці більше не дозволять організованій злочинності (мафії) керувати власною державою і власним життям.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: