Роман Сініцин Волонтер

Ветерани АТО та волонтери провчили фейкового «героя війни на Донбасі»

Не били, хоча дуже хотілось

Оцей гусь Олег Мартынов був на відкритті пам'ятника Учасникам АТО. Разом з справжніми учасниками АТО. В компанії сепара Палія. Але це таке.

Важливіше шо гусь почепив Зірку Героя України (!!!), представлявся комбатом неіснуючого підрозділу Тєні, начальником розвідки «Донбасу» і стверджував що він вбив Мозгового, виводив людей з Дебальцево та Іловайська.

Крім того, пару днів тому він махав в Херсоні ксівою НАБУ, представлявся замом Назар Холодницький і вимагав якісь документи в міськраді. Гусь - зам. в ветеранській організації Палія. Вчора виманили ган*она «на інтерв'ю плюсам)».

Гусь з собою притягнув справжніх бойових учасників АТО.

Але замість "плюсів" приїхали ветерани Донбасу, Миротворця, 95 і 81 бригад ВДВ та інших підрозділів. І С14, які теж усі УБД.

З атошниками - атошники порозумілись швидко, а от гусь на камеру признався що він ніде не воював, в ато не був, медалі фейкові і він більше так не буде.

Відео ось:

Не били, хоча дуже хотілось.

Якщо ще десь з'явиться в формі і з своїми побрякушками - гусю буде дуже боляче. Прохання повідомляти, як побачите.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: