Остап Семерак Міністр Кабінету міністрів

Пане міністре, наберіться відваги і доповідайте Януковичу всю правду

Мені було соромно дивитися відео Кожари з Держсекретарем Керрі. Наш міністр там скакав як блоха на сковороді

Я вражений цим блогом міністра закордонних справ Кожари. Я просто засмучений. Він продукт совкової дипломатичної школи і думає, що Україна живе за «стальним занавісом» і ніхто не цікавився і не слідкував за його візитом. Він думає, що ми малоінтелегентні люди і не помітили його: «красуні, яка сидить»? Він думає нас годувати напівправдою, яка гірша за брехню? Ганьба!

Мені було соромно дивитися відео його з Держсекретарем Керрі. Хто не бачив, то перегляньте. Наш міністр там скакав як блоха на сковороді. Він чітко розумів, яка розмова його чекає. Він чітко знав, що йому скажуть передати «папі», а Кожарі страшно. Він боїться сказати Януковичу, що весь світ вимагає припинити переслідування в Україні та звільнити Юлю.

Окрім Юлі йому було вказано на можливість розширення персональних санкцій на українських чиновників. Список зрозумілий: Кузьмін -вже, Пшонка, Бойко, Кіреєв і т.д.

Ось і пише такі блоги. Але мене дуже потішили коменти під цим блогом. Ми все правильно розуміємо.

Пане міністр, наберіться відваги і доповідайте Януковичу всю правду.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: