Сергій Іванов Телеведучий, публіцист, громадський діяч, письменник, блогер

Про агентів Москви у списку «Слуги народу». На Банковій працюють глушилки здорового глузду?

Михайло Соколов

Чому нова влада так завзято пре по граблях

Вже третій тиждень поспіль партія Слуга Народу робить покерфейс з приводу наявності в її виборчому списку громадянина РФ Михайла Соколова, виконавчого партнера російської лобістської компанії «Kesarev Consulting».

Отже мені нічого не залишається, як досипати фактажу і ще раз викрити Соколова на брехні.

26 червня Соколов у своєму пафосному блозі на УП написав, що не має російського паспорта.

Не знаю, за кого нас має цей москвич, але перевірити цю інформацію можна дуже просто і дуже швидко, адже існують офіційні російські ресурси services.fms.gov.ru/info-service.htm та https://www.egrul.ru/pasports.html, які стверджують, що паспорт громадянина РФ Соколова Михайла Юрійовича 4001 №873592 станом на сьогодні є чинним.

Все це свідчить про відверту брехню кандидата в депутати українським виборцям, а також про на спробу здобути депутатський мандат шляхом введення їх в оману.

Хочу нагадати, що саме ігнорування очевидних порушень і злочинів зробило Порошенка колишнім президентом і суттєво вплинуло рейтинг його політичної сили. Не розумію, чому нова влада так завзято пре по граблях. Можливо, там на Банковій працюють глушилки здорового глузду, а можливо просто нема що глушити.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: