Сергій Іванов Телеведучий, публіцист, громадський діяч, письменник, блогер

Російська «вундервафля» виявилась пшиком

Іранські безпілотники не змінили хід війни
фото з відкритих джерел

Не так давно політичні лідери цивілізованих держав не уявляли світ без Росії

Сьогодні ППО збили всі «шахеди», які зранку запустили окупанти. Російська «вундервафля» виявилась просто вафлею, яку українські військові збивають зі стрілецькоі зброї. Переважна більшість ракет, як відомо, теж збивається силами ППО.

Це дуже погана новина для Росії, особливо якщо врахувати все більш толерантну позицію Заходу щодо надання далекобійної зброї, яка змусить не лише російських військових, а й пересічних росіян переглянути відповідність новин федеральних каналів реальності.

Позавчора на G7 президент Зеленський озвучив запит на передачу Україні сучасних танків, артилерії, більш далекобійних РСЗО, систем ППО, потрібних для досягнення миру на умовах України, тобто для перемоги. G7 прийняла всі пункти, а значить ми все це отримаємо.

Не так давно політичні лідери цивілізованих держав не уявляли світ без Росії, оскільки боялися хаосу. Усвідомлення того, що Росія – це і є хаос, нарешті прийшло.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: