Віктор Небоженко Політолог, соціолог

Чим відрізняється китайський міністр від українського, або Уявіть Гройсмана на колінах

Ні, не розрізом очей і стрункістю фігури або компетентністю

Перш за все, китайський міністр відрізняється від українського міністра відсутністю нахабства, хамства і зневаги до свого народу.

Так, наприклад, нещодавно, китайський міністр соціального розвитку Хонг Джинг прямо на прес-конференції встав на коліна, щоб покаятися перед китайським народом за надто пізнє скасування плати за комунальні послуги. Кадри його покаяння транслювалися по офіційним ЗМІ Китаю і в Інтернеті.

Зверніть увагу, китайський міністр соціального розвитку не ухилявся від прямої відповіді, чи не брехав в разі підвищення тарифів на комунальні послуги, а він каявся перед всім народом за надто повільне скасування тарифів.

Можете собі уявити, щоб чиновник Кабміну України Гройсмана, наприклад, міністр соціальної політики Рева висловив жаль або покаявся за чергове підвищення комунальних тарифів.

Замість цього він радить українцям затягнути паски, економити і менше їсти. У разі китайського міністра - це приклад мужності чиновника, благородство і повагу до громадян своєї країни. А з боку нашого міністра реви- це класичний приклад післярадянського нахабства, хамства українських чиновників на всіх рівнях-від міністра до жеківського працівника.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: