Юрій Луканов Журналіст

Брехня для Володимира Зеленського не є гріхом: він її підтримує і пропагує

Володимир Зеленський

Комік Володимир Зеленський, оголосивши у новорічну ніч про наміри висунутися в президенти, одразу відчув на собі зворотній бік народної любові

Якщо раніше його бачили на сцені, то тепер поколупалися в бекграунді і виявили малоприємну для нього річ. Він збрехав про те, що в нього нема бізнесу в Росії.

Загалом треба відзначити, що брехня в його системі координат не є гріхом. Він її підтримує і пропагує. У продюсованому Зеленським фільмі «Свати», який я колись з волі водія мусив чотири години дивитися в автобусі з Кременчука до Києва, є характерний епізод. Одна сімейка живе там в чужому будинку. Власником є голландець. Яким чином він дав можливість їм там жити, вибачайте, не розібрався. Мабуть, тому що не спочатку (слава Богу!) дивився. Так ось він приїздить і тут з’ясовується, що вони його будинок в оренду курортникам здають без його дозволу – розводять його, як лоха. Він здогадується про це, але не ображається, а пропонує їм робити спільний бізнес. Бо (увага!!!!!) «у вас шірокая русская душа, у нас такой душі нєт».

Після висунення Зеленського мені підкинули відео з його передачі «Розсміши коміка». Як відомо, учасники передачі намагаються розсмішити самого Зеленського і коміків з його команди, якщо їм це вдається, то вони отримають за це грошовий приз. Так ось у передачі брала участь його власна дочка на той час одинадцятирічна Олександра. Вона, звісно, розсмішила власного тата і виграла 50 тисяч гривень.

До вашої уваги:
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: