Юрій Луканов Журналіст

Чи дійсно термін «зрада» вигадали московські політтехнологи?

Зрадофіл це не той, хто критикує владу, а той, хто, виявивши, що зради нема, не радіє, а засмучується

Розповідають мені, що термін «зрада» вигадали московські політтехнологи. А я відповідаю: якщо вони вигадали, то дуже точно явище описали. Ось вам приклад проявів істеричної зрадофілії. 
Днями оприлюднили рейтинг ведення бізнесу. Україна в ньому у порівнянні з 2013 роком просунулася на кілька десятків позицій. Не наводжу точних цифр, бо він широко розійшовся, кому цікава докладність - гугліть. 

Здавалося. це позитив для країни. Тим більше для країни, яка поліпшує бізнес клімат під час війни. Треба потішитися. 

Тим не менше, зрадофіли виливають жовч, мовляв, навіть Росія і Молдова з Киргизстаном попереду. Але ж така ситуація склалася не сьогодні. Перед війною ми були значно далі позаду. Я би дуже хотів, щоб ми одним стрибком обійшли всіх. Але так не буває. Просуватися вперед можна лише поступово завдяки наполегливій роботі. Однак, зрадофілам на все це плювати. Вони хочуть всього тут і зараз. І скажіть, що це не хвороба. 

Ще раз повторюю вже сказане раніше: зрадофіл це не той, хто критикує владу, а той, хто, виявивши, що зради нема, не радіє, а засмучується. А ще й навіть у перемозі шукає зраду. 
Питається: до чого тут московські політтехнологи?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: