Юрій Луканов Журналіст

Чому Трамп вирішив вивести американських військових з Сирії?

Дональд Трамп

Досі на міжнародній арені політика Трампа була зрозумілою та логічною. Не всі з цією логікою погоджувалися, але вона мала місце

Трамп ухвалив рішення вивести війська з Сирії. Це дуже дивне рішення. У стилі псевдомиротворця Обами, який самоусунувся від світових проблем.

В принципі під час своєї інавгуараційної промови Трамп натякнув, що Вашингтон не втручатиметься у справи інших. Я тоді ще статтю написав із заголовком «Трамп хоче стати Обамою?». Але життя примусило його діяти інакше.

США відвоювали частину позицій у Сирії. Він ще раніше декларував, що виводить війська з Сирії. Але буквально наступного дня асадівці отруїли газом кілька десятків мирних мешканців. Трамп мусив довбанути ракетою.

Тепер ось нібито виводить війська. Американці таки справді сильно потіснили ІДІЛ. Але ж там присутні не менше страшні від Ідилу Московія і Іран. Отож, питання: навіщо він це робить?

Досі на міжнародній арені його політика була зрозуміла і логічна. Не всі з цією логікою погоджувалися, але вона мала місце. Дивна справа. Не знаю, що й думати .

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: