Юрій Луканов Журналіст

Лавров визнав, що Росія не дасть нам спокою і буде домагатися контролю над всією Україною

Сергій Лавров

Нам лишається сподіватися на нашу армію і на рішучість союзників

Це той випадок, коли не можна не вірити заяві Лаврова про те, що Московія, визнавши лугандонійські республіки, відмовиться від решти України, а вона зробити цього не може. Себто *уйловський міністр закордонних справ заявляє, що він нам не дасть спокій і буде домагатися контролю над всією країною. 

Концентрація московитських військ на нашому кордоні це та рушниця, яка рано чи пізно має вистрілити. Яким буде цей постріл - холостим чи влучним - залежить від багатьох обставин. Не дай Бог, постріл буде влучним , то в руїнах лежатиме півкраїни. Російські м'ясники показали, що вони можуть робити на прикладі Грозного, зрівнявши його з землею і вбивши, як мінімум, 150 тисяч мирного населення. 

Нам лишається сподіватися на нашу армію і на рішучість союзників. Ну і на криворукість окупантів, котрі часто проколюються як було із збитим над Донеччиною малазійським літаком. 

Дуже прикро, що опозиція, а з нею половина народу, сприймають все це як політтехнології. Таке сприйняття розслаблає народ, дезорієнтує його, а значить знижує готовність до опору.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: