Юрій Луканов Журналіст

Можлива поїздка Зеленського на окупований Донбас - шлях до легітимізації ЛНР та ДНР

Володимир Зеленський

Грузія і Молдова вже зробили подібну помилку

Ідея від Лещенка його гіпотетичному майбутньому шефу Зеленському змотатися до лугандонії - це або порада людини, яка верзе сама не знає що, або представлено з кремлівської подачі. 

Річ у тому, що свого часу Грузія і Молдова зробили одну велику помилку. Грузія почала переговори з відрізаною від неї Абхазією, а Молдова - з Придністров'ям. Таким чином вони легітимізували ці квазідержавні утворення. А винуватиця воєн Росія відійшла у тінь. 

Україна, можливо, пам'ятаючи цей досвід, не зробила таку помилку. Таким чином Росія постійно на першому плані. Проти неї запроваджуються санкції, її критикують і звинувачують у всіх негараздах, які відбуваються на окупованих територіях. 

І ось Лещенко у такий замаскований спосіб просуває ідею легітимізації лугандонії. Чи він сам корисний ідіот, чи його Кремль прикупив - можна лише здогадуватися. А ви як думаєте?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: