Митрополит Євстратій (Зоря) Митрополит Православної церкви України

Як вороги автокефалії для Української церкви поширюють свої фейки

Петро Порошенко та делегація Вселенського Патріархату.

Коли читатимете «шеф, фсьо прапала, гіпс снімают, клієнт уєзжаєт» - згадайте історію з Константинопольською делегацією, яка «в Київ не приїде»

Якщо хтось встиг забути, то хочу нагадати, як старанно, за чималі гроші (судячи з частоти публікацій та кількості сайтів для їх поширення) в середині липня аудиторію намагалися переконати, що «Константинопольська делегація не поїде в Київ на святкування 1030-ліття Хрещення Руси».

І банерну рекламу цій дезинформації купляли, і повторювали то в Україні, то в Московії, то на помийних сайтах, то на більш «респектабельних».

А що вийшло?

Так, делегація на святкування 1030-ліття Хрещення Руси не поїхала. У Москву не поїхала. І до Московського патріархату в Україні - не поїхала.

А поїхала, як і планувалося - до Києва, на запрошення Президента. І здійснила все, для чого її тут очікували.

Тому коли читатимете зараз «шеф, фсьо прапала, гіпс снімают, клієнт уєзжаєт» - згадайте історію з Константинопольською делегацією, яка «в Київ не приїде».

Читайте також: Без паніки! Томос буде

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: